Εκτύπωση

INGREDIENTS🥑🍫🍪🥑🍪🍫

  • 1 μεσαίο ώριμο αβοκάντο – 3/4 κούπας 
  • 1/2 κούπα αλεύρι βρώμης ( βρωμη χτυπημένη στο μπλέντερ για 1-2 λεπτά ώσπου να γίνει αλεύρι )
  • 1 μεγάλο αβγό ή 1 κουταλια της σούπας σπασμένος λιναρόσπορος ανακατεμένος με 2-3 κουταλιές νερό )
  • 1/2 κούπα κακάο σκόνη 🍫
  • 1/3 κούπας μελι η σιρόπι σφενδαμου η ζάχαρη καρύδας 🍁
  • 1/2 κ.του γλυκού βανίλια υγρή
  • 1/2 κ.τ.γλυκου μπέικιν σόδα
  • μια πρεζα αλάτι
  •  3/4 κούπας κομματάκια μαύρης 🍫σοκολατας χωρίς ζαχαρη

INSTRUCTIONS

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175.
  2. Στρώνουμε τα ταψιά μας με αντικολλητικό Χάρτι .
  3.  Σε ένα μπλέντερ τοποθετούμε το αβοκάντο, το μελι ,τη βανίλια  και το αυγό και ανακατεύουμε ώσπου να γίνουν μια λεία κρέμα.
  4. Προσθέτουμε το αλάτι , κακάο σόδα και αλεύρι βρώμης και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν .
  5. Προσθέτουμε και τα κομματάκια σοκολατας στο μείγμα . Και ανακατεύουμε με μια κουτάλα .
  6. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι σούπας η ένα εργαλείο παγωτού , τοποθετούμε 1-2 κουταλιές από το μείγμα και διαμορφώνουμε μπισκότα .
  7. Ψήνουμε στους 175 για 8-10 λεπτά .
  8. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν .
  9. Τα τρώμε άμεσα η τα τοποθετούμε στο ψυγείο (1 εβδομάδα ) ή κατάψυξη για ένα μηνα 🥑🍫🍪😋