Εκτύπωση

Υλικά:

🔸400 γρ. Καρύδια
🔸250 γρ. Χουρμάδες
🔸250 γρ. Βρόμη
🔸50 γρ. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
🔸90γρ. Μέλι + 1 κ.γ. έξτρα για το σερβίρισμα
🔸1 κ.γ. Γεμάτο κανέλα κεϋλανης
🔸1/4 κ.γ. Γαρύφαλο
🔸1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
🔸Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
🔸1 Πρεζα αλάτι

Οδηγίες:

✨Εάν το μπλέντερ σας είναι μικρό το κάνουμε σε 2 δόσεις!

1. Σε ένα μπλέντερ αλέθουμε τα καρύδια μέχρι να γίνουν σαν αλεύρι – πούδρα.

2. Προσθέτουμε και την βρώμη στο μπλέντερ μας να γίνει αλεύρι και μετά το λάδι, τους χουρμάδες και τα μπαχαρικά μας.

3. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια εύπλαστη ζύμη και αρχίζουμε να πλάθουμε σε μπαλίτσες.

4. Αφού πλάσουμε σε μπαλίτσες όλη την ζύμη τις πασπαλίζουμε με λίγο μέλι.

5. Διατηρούνται έξω και στο ψυγείο.

Καλή απόλαυση και καλά Χριστούγεννα 
Εάν το δοκιμάσετε μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε στο Instagram  και στο facebook κάνοντας tag #konasfoodcreations 

.