Εκτύπωση

Για 1 μερίδα

  • 1-2 φέτες σπιτικό ψωμάκι Ζέας ( αν θελετε το ψήνεται  για έξτρα γευση )
  • 1 αυγό (βιολογικό κατα προτίμηση )
  • 1 ντοματα κομμένη σε μικρά κομματάκια
  • λιγα φύλλα ροκάς
  • ενα κουταλάκι του γλυκου λαδακι τρούφας η ελαιόλαδο
  • αλατι και πιπέρι

Ψήνουμε το ψωμάκι , κόβουμε τη ντοματα σε κυβάκια και προσθέτουμε αλάτι , πιπέρι , και το λάδι τρούφας . Σε ενα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το αυγό χωρίς λάδι και τοποθετούμε ενα καπάκι απο πανω , ετσι ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα με τους υδρατμούς , σε μέτρια φωτιά για 5-6 λεπτά . Τοποθετούμε το ψωμί , τα κυβάκια ντομάτας 3-4 φύλλα ροκάς και το αυγό μας . Αλατι πιπέρι και αν θελουμε λιγο balsamic glaze .

Καλη όρεξη !!🍳🤤🌱🍅