Επικοινωνία / Ατομικές συνεδρίες

Στο διαιτολογικό μου γραφείο , προσφέρω ατομικές, εξατομικευμένες συνεδρίες σε άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τη διατροφή τους με γνώμονα τη βελτίωση της υγείας τους και την απόκτηση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής, βασισμένη πάντα στις διατροφικές ανάγκες και τις προτιμήσεις του καθενός ξεχωριστά.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αν θέλετε να κλείσουμε κάποιο ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στον αριθμό  – 21 0899 5101 – Email:  konstantinavoudouri@outlook.com.gr ή μπορείτε να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σας.

Υπηρεσίες Δια ζώσης και Online:

 • Εξατομικευμένη διατροφική υποστήριξη (Λήψη διατροφικού και ιατρικού ιστορικού / αποτελέσματα εξετάσεων του τελευταίου έτους όπως γενική αίματος, λειτουργία θυρεοειδούς, βιοχημικές εξετάσεις κ.λπ.)
 • Διατροφική συμβουλευτική και εκπαίδευση με στόχο την θρέψη –  Εξατομικευμένο Πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις σου.
 • Συνεδρίες θεραπείας που αφορούν Διατροφικές διαταραχές & Διαταραγμένη σχέση με το φαγητό
 • Corporate Wellness Programs
 • Ανάλυση σύστασης σώματος, με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας Λιπομετρητή.

Συχνές ερωτήσεις:

Πόσο συχνά γίνονται οι συνεδρίες;

Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες του διαιτώμενου. Μπορεί να είναι ανά μια, δύο ή ανά τρεις εβδομάδες. Στις περισσότερες περιπτώσεις προτείνω να γίνεται η επίσκεψη ανά 2 εβδομάδες, είμαστε όμως ευέλικτοι και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες κάθε διαιτώμενου.

Τι προετοιμασία χρειάζεται να κάνω;

Δύο πράγματα χρειάζεται να έχετε κάνει πριν έρθετε. Το πρώτο είναι να έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες για την μέτρηση και τα δεύτερο να έχετε μαζί σας τις βιοχημικές σας εξετάσεις αν υπάρχουν, τη φαρμακευτική σας αγωγή αν έχετε κάποια πάθηση ή το πρόγραμμα των προπονήσεων αν είστε επαγγελματίας αθλητής.

Τις οδηγίες για την λιπομέτρηση είναι απαραίτητο να τις έχετε ακολουθήσεις, καθότι είναι σημαντικό να μην επηρεαστούν τα υγρά του σώματος.

Άρα:

 • 3 ώρες πριν την λιπομέτρηση, μην καταναλώνετε φαγητό, νερό ή άλλα υγρά.
 • Αποφύγετε την πολύ έντονη σωματική άσκηση 8–12 ώρες πριν.
 • 8–12 ώρες πριν την λιπομέτρηση, μην καταναλώνετε αλκοόλ.
 • Καλό είναι η λιπομέτρηση να μην λαμβάνει χώρα τις ημέρες αδιαθεσίας μιας γυναίκας καθώς μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμά της.
 • Απαγορεύεται η λιπομέτρηση σε εγκυμονούσες για λόγους προληπτικούς. Ακόμα και σε άτομα που φέρουν βηματοδότη στην καρδιά τους ή άλλα μεταλλικά εμφυτεύματα στο σώμα τους.
 • Απουσία μεταλλικών αντικειμένων όπως κοσμήματα, αξεσουάρ, ζώνη τα οποία έρχονται σε επαφή με το δέρμα.

Πριν την λιπομέτρηση θα σας ζητήσω να βγάλετε παπούτσια και κάλτσες (καλό είναι να μην φοράτε καλτσόν) καθώς χρειάζεται να ανέβετε στον λιπομετρητή με γυμνά πέλματα. Το δεύτερο που θα σας ζητήσω είναι να βγάλετε τα μεταλλικά σας αντικείμενα, καθώς το μέταλλο θα δημιουργήσει σφάλμα στην μέτρηση (οπότε είναι καλό να μην φοράτε πολλά μεταλλικά).

  Copyright © Threpsis Diet. All rights reserved.
  Handmade with by Fivos Avgerinos.