-
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175.
-
Στρώνουμε τα ταψιά μας με αντικολλητικό Χάρτι .
-
Σε ένα μπλέντερ τοποθετούμε το αβοκάντο, το μελι ,τη βανίλια και το αυγό και ανακατεύουμε ώσπου να γίνουν μια λεία κρέμα.
-
Προσθέτουμε το αλάτι , κακάο σόδα και αλεύρι βρώμης και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν .
- Προσθέτουμε και τα κομματάκια σοκολατας στο μείγμα . Και ανακατεύουμε με μια κουτάλα .
-
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι σούπας η ένα εργαλείο παγωτού , τοποθετούμε 1-2 κουταλιές από το μείγμα και διαμορφώνουμε μπισκότα .
-
Ψήνουμε στους 175 για 8-10 λεπτά .
-
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν .
-
Τα τρώμε άμεσα η τα τοποθετούμε στο ψυγείο (1 εβδομάδα ) ή κατάψυξη για ένα μηνα 🥑🍫🍪😋
Related articles.
Πανεύκολη μους σοκολάτας γεμάτη θρέψη🍫
Γενέθλια τούρτα σοκολάτα-φουντούκι του μπαμπά!
✨MELOMAKARONO-BALLS✨
Θρεπτικά μπισκότα με κολοκύθα και σοκολάτα / Pumpkin spice chocolate cookies
Θρεπτικά Snickers
SALTED CARAMEL BLONDIES με καραμέλα από χουρμάδες!