Υλικά
- 3 μεγάλες γλυκοπατάτες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- 1/2 κ.γ κρεμμύδι σε σκόνη
- αλάτι
- 1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 1/2 κ.γ κανέλα (ταιριάζει φανταστικά)
- ρίγανη, θυμάρι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις γλυκοπατάτες. Τις ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπωλ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το καγιέν, το σκόρδο και όλα τα μπαχαρικά. Τις απλώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, φροντίζοντας να είναι απλωμένες σε μία στρώση. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
INGREDIENTS
- 3 sweet potatoes, peeled
- 2 tablespoons olive oil
- 1 teaspoon garlic and onion powder
- 1 teaspoon paprika
- 1 teaspoon salt
- ½ teaspoon black pepper
-
1/2 cinamon
PREPARATION
- Heat the oven to 400.
- Cut the sweet potatoes into sticks, and toss them with the oil.
- Mix the spices, salt and pepper in a small bowl, and toss them with the sweet potatoes. Spread them out on 2 rimmed baking sheets.
- Bake until brown and crisp on the bottom, about 25 minutes, then flip and cook until the other side is crisp, about 10 minutes. Serve hot.
Related articles.
Καραμελωμένο τόφου με μαύρο ρύζι 🧄
Θρεπτικές Tortillas από κόκκινες φακές και βρόμη!
Κρεμώδης και λαχταριστή Ντοματόσουπα με κάσιους🍅
Το πιο εύκολο και θρεπτικό Mac & Cheese 🥔🥕
Τραγανά Hash browns
Θρεπτικά BAGEL