Εκτύπωση

Συστατικά

  • 2 κούπες κουνουπίδι
  • 1 αβοκάντο μεγάλο 
  • 1 διπλό εσπρεσάκι ή μισή κούπα καφέ φίλτρου
  • 2-3 κ.σ νερό ή γάλα επιλογής 
  • Ελάχιστη κανέλα 
  • 200 γρ. μαύρη σοκολάτα με στέβια – λιωμένη 
  • 1/3 φλιτζάνι σκόνη κακάο
  • 7 χουρμάδες Medjool
  • 1/2 κουταλάκι σκόνη βανίλιας 

Οδηγίες

Βράζουμε το κουνουπίδι μέχρι να είναι πολύ τρυφερό σε νερό που έχουμε βάλει βανίλια και κανέλα.

Λιώνουμε την σοκολάτα (εγώ την έκοψα και την έβαλα μέσα στον ζεστό καφέ για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει από την θερμότητα του)

Βάζουμε όλα τα υλικά  σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας  και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και κρεμώδη.

Μπορούμε να την φάμε αμέσως ή την βάζουμε στο ψυγείο για ακόμη πιο ωραία υφή.

Φυλάσσετε στο ψυγείο για 1 με 2 μέρες σε κλειστό δοχείο.

Καλή Όρεξη